Storm Interiör hjälper företag i Göteborg med omnejd att skapa inspirerande och funktionella miljöer, där både kunder och anställda trivs och kan jobba effektivt.

 

Sedan starten år 2017, har vi hjälpt flera företag och även en del privatpersoner med inredningsprojekt av olika slag.  

Vi älskar smarta inredningslösningar och att driva projekt från idé till färdigt resultat.

Målet är alltid att hitta den allra bästa lösningen utifrån en given budget. Helt enkelt att maximera nyttan av er yta och era pengar, genom att noggrant ta reda på syfte med förändringen, ta fram prisvärda alternativ och jobba med flera olika leverantörer.

Ibland är priset det viktigaste, andra gånger får leveranstider, funktion eller känslan och upplevelsen av rummet avgöra.

Vi hjälper er med det ni vill ha hjälp med - från möbleringsförslag för ett enstaka rum, till total ombyggnad eller kanske flytt till nya lokaler. Vi löser precis så mycket - eller lite - som ni själva vill.

Ensam är inte stark. Vid större projekt tar vi hjälp av pålitliga samarbetspartners. Vi samarbetar med duktiga snickare, målare, elektriker, sömmerskor, möbelleverantörer, grafiker, tryckare med flera.

Storm Interiör är en fristående aktör. Det innebär att vi inte är bundna till någon leverantör, utan alltid kan välja det som är bäst för just ert projekt.   

Konsultansvarsförsäkrad för er trygghet. Innehar F-skatt och är momsregistrerad.  

© 2019 by Storm Interiör

  0793-13 02 00

|

  • Linkedin Social Ikon